SøgSøg
« Tilbage til oversigt

OPLEV FÆRØERNE OG SPIL BRIDGE

OPLEV FÆRØERNE OG SPIL BRIDGE
Færøerne er ifølge Natural Geographic, New York Times og en lang række andre internationale medier ét af de steder på vores klode, som du bare må rejse til. Dette får du nu mulighed for, samtidig med at du får mulighed for at opfylde din passion om at spille bridge.
Du og din bridgemakker kan deltage i den åbne parturnering Tórshavn Bridgefestival, der afholdes i Tórshavn fredag 8. marts og lørdag 9. marts. Dette har du nu mulighed for at opleve for kun *DKK 4.287.TURNERINGEN
Turneringen er en åben parturnering, der afvikles efter Monrad systemet.
SPILLESTED
Turneringen bliver afholdt i kulturstedet Østrøms fabrik, der nu huser nogle af de mest kreative virksom¬heder på Færøerne. Østrøm huser foruden bridgeturneringen også et litografisk værksted, et musikstu¬dio, et reklamebureau og en fotograf, foruden at butikken og stueetagen sælger prima færøske håndlave¬de designsvarer. https://www.facebook.com/ostromfo/
ARRANGØR
Det er Føroya bridgesamband (Færøernes Bridgeforbund,) der arrangerer turneringen. (www.Bridge.fo)
PRÆMIER
Første præmie i turneringen er to gange to flybilletter på Atlantic Airways nordruter, to nætter i dobbelt¬værelse på Hotel Føroyar, med tre retters middag på restaurant Gras.
Anden præmie er to gange 2.000 kr i gavekort fra Fonnflog. 
Første, anden og tredje plads vinder desuden gratis deltagelse i Tórshavn Bridgefestival 2020.
TILMELDING
Tilmelding til turneringen sker via fonnflog@flonnflog.fo. Deltagelsen er bekræftet når turneringafgiften er betalt. Ved tilmelding oplys venligst dit navn samt makkerens navn.
REJSER
Der tilbydes en samlet pakke der inkluderer: fly, hotel, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift, der dækker over let forplejning fredag aften, frokost lørdag, samt festmiddag lørdag aften efter selve turneringen. Under turneringen vil der blive serveret kaffe, vand og kager til spillerne. De tilrejsende kan vælge om de ankommer til Færøerne fredag, dvs, samme dag som turnerin¬gen starter og rejse hjem igen søndag, efter endt konkurrence, dermed er der kun tale om to overnatnin¬gen. Pakkerne, som udbydes i forbindelse med Tórshavn Bridgefestival, tager dog udgangspunkt i tre overnatninger, så man har mulighed for at opleve Tórshavns og Færøerne på egen hånd eller med planlagte ture. Der er også mulighed for at tilkøbe i ekstra nætter i forbindelse med festivalen. Tal med rejsebureauet om hvilke priser de kan tilbyde på hotellet og evt. om billeje eller andre ture.
HOTEL
Gæsterne bor på det hyggelige Hotel Tórshavn i Tórshavns absolutte centrum. Hotellet ligger kun tre mi¬nutters gåafstand fra Østrøm, hvor turneringen spilles. Læs mere om hotellet: http://hoteltorshavn.fo/
UDFLUGT
For dem der bliver til mandag vil der være mulighed for at tilkøbe udflugter søndag den 10. marts. Der vil være to muligheder. Enten en bustur til nogle af de store seværdigheder på Færøerne, eller en vandretur til bygden Gásadalur. Vandreturen vil være afhængig af vejret og vil kunne ændres til en anden destination.
DE VEJLEDENDE PRISER ER FØLGENDE:
DANMARK
Kastrup – Færøerne – Kastrup:
Fra *DKK 4.287, - Prisen inkluderer, fly, 3 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 7. eller 8. marts – hjemrejse 10. eller 11. marts.
Billund – Færøerne – Billund:
Fra *DKK 5.000, - Prisen inkluderer, fly, 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 7. marts – hjemrejse 11. marts.
ISLAND
Keflavík – Færøerne – Keflavík:
Fra *DKK 4580, Prisen inkluderer, fly, 3 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 8. marts – hjemrejse 11. marts.
NORGE
Bergen – Kastrup – Færøerne – Bergen:
Fra *DKK 6.100, - Prisen inkluderer, fly, 3 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 7. eller 8. marts – hjemrejse 11. marts.
Oslo – Færøerne – Oslo (via CPH):
Fra *DKK 6.100, - Prisen inkluderer, fly, 3 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 7. eller 8. marts – hjemrejse 10. eller 11. marts.
SVERIGE
Stockholm – Færøerne – Stockholm (via CPH):
Fra *DKK 6.100, - Prisen inkluderer, fly, 3 nætter på hotel i delt dobbeltværelse på Hotel Tórshavn, transport til og fra lufthavnen på Færøerne samt turneringsafgift. Udrejse 7. eller 8. marts – hjemrejse 10. eller 11. marts.
*Priserne er afhængige af dertil tilgængelige klasser, samt der tages forebehold for udsolgte datoer.

Hvor og hvornår

Dato

8. marts - 9. marts 2019

Hvor

Østrøm

Adresse

Skálatrøð 18

Postkode

100

By

Tórshavn

Arrangør

Navn

Føroya Bridgesamband

E-mail

bjarkij50@gmail.com

Hjemmeside

Del Event

Kort