LeitaLeita
« Aftur til yvirlit

Så længe jeg lever (Ole Bornedal DK 2018 105 min

Hetta er søgan um John Mogensen (1928-1977), sum Ole Bornedal hevur gjørt til film, nú 90 ár verða liðin síðan hann var borin í heim. John Mogensen andaðist 48 ára gamal í 1977.

Nordisk Film, ið hevur latið Filmsfelagið sleppa at frumsýna filmin um ein av fólkakærastu persónum í Danmark í nýggjari tíð, sigur soleiðis um filmin:

"SÅ LÆNGE JEG LEVER er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som “To mennesker på En Strand”, “Så længe Jeg Lever” og “Fut i Fejemøget”. Vi følger ham fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er Noget galt i Danmark!". 

SÅ LÆNGE JEG LEVER er en rørende og smuk kærlighedshistorie om John og hans kone Ruth og deres tumultariske ægteskab, fyldt med varme, lidenskab, bajere og kaos, og fremfor alt musikken, som er Johns helt store passion. Men Johns kamp med sin egen perfektionisme og søgen efter det absolutte ender med at æde ham op indefra. John dør, men musikken lever..."

Leggið til merkis at henda sýningin er ein hósdag.

Prísur

90,00 DKK

Nær og hvar

Dagfesting

8. mars 2018, hósdagur

Klokkan

20:00

Hvar

Havnar Bio

Adressa

Tinghúsvegur 6

Postnummar

100

Býur

Tórshavn

Fyriskipari

Navn

Filmsfelagið

Telefon

311956

Teldupostur

bio@bio.fo

Vevsíða

Deil Tiltak

Kort