SearchSearch
« Back to list

[This text is not available in English]
Bethlehem (Yuval Adler Ísrael 2013 99 min)

[This text is not available in English]
BETHLEHEM er triði av trimum ísraelskum filmum, sum Filmsfelagið fer at vísa í Havnar Bio saman við Ísraelsku Sendistovuni í Keypmannahvan og Tórshavnar kommunu.

Her er ein treylari: https://www.youtube.com/watch?v=-PU7z0k2Ptg 

Sendistovan upplýsir, at filmurin er gjørdur í 2013, er eitt drama, sum varir í 99 minuttir. Leikstjóri er Yuval Adler og málið er hebraiskt og arabiskt við enskum undirteksti.

Ísraelska sendistovan í Keypmannahavn sigur soleiðis um filmin:

“Bethlehem” fortæller historien om det intime, næsten faderlige forhold, som opstår mellem Razi, en israelsk efterretningsagent, og hans palæstinensiske informant, Sanfur. Den syttenårige Sanfur har altid levet i skyggen af sin bror, den eftersøgte militante palæsinenser, Ibrahim. Sanfur er glad for Razis opmærksomhed og vil gerne samarbejde, men han må sande, at et dobbeltliv præget af løgne og loyalitetskonflikter er svært at håndtere. 

Da den israelske efterretningstjeneste opdager, at Sanfur er dybt involveret i sin brors aktiviteter, beordres Razi til at ofre Sanfur i et nært forestående forsøg på at likvidere Ibrahim. Mens forberedelserne til den militære aktion er i gang, tvinges både Razi og Sanfur til at foretage nogle valg, som for altid vil ændre deres liv.

Filmmanuskriptet til ”Bethlehem” er skrevet af den israelske instruktør Yval Adler og den arabiske journalist Ali Waked. Waked har tilbragt to år på Vestbredden, hvor han har foretaget omfattende research til projektet. ”Bethlehem” afslører de umulige situationer og moralske dilemmaer, som er forbundet med den mørke og fascinerende efterretningsverden.

Price

90.00 DKK

When and where

Date

15. November 2017, Wednesday

Time

20:00

Where

Havnar Bio

Address

Tinghúsvegur

Zip code

100

City

Tórshavn

Organizer

Name

Filmsfelagið

Share event