SearchSearch
« Back to list

[This text is not available in English]
The Cakemaker (Ofir Raul Graizer Ísrael 2017 105 min)

[This text is not available in English]
THE CAKEMAKER er fyrsti av trimum nýggjum ísraelskum filmum, sum Filmsfelagið fer at vísa í Havnar Bio saman við Ísraelsku Sendistovuni í Keypmannahavn og Tórshavnar kommunu. Annika Olsen, borgarstjóri, fer at seta filmsdagarnar í Havnar Bio 13. oktober kl 20:00.

Her er treylari: https://www.youtube.com/watch?v=atBa3S_FzPQ 

Sendistovan upplýsir at ísraelski filmurin er frá 2017, og er eitt drama, sum varar í 105 minuttir. Leikstjóri er Ofir Raul Graizer, hetta er fyrsti filmur, hann hevur gjørt. Málið er hebraiskt, enskt og týskt við enskum undirteksti.

Leikarar eru: Sarah Adler, Tim Kalkhof, Zohar Strauss, Roy Miller og Sandra Sadeh.

Ísraelska sendistovan í Keypmannahavn sigur soleiðis um filmin:

DEBUTFILM AF ISRAELSK STJERNESKUD!

Nu har du en enestående mulighed for at se den helt nye og anmelderroste israelske film THE CAKEMAKER. Filmen fortæller historien om den unge bager, Thomas, som har en affære med den gifte israelske mand, Oren, der ofte rejser til Berlin for at gøre forretninger. Da Oren dør i et biluheld, pakker Thomas sin kuffert og begiver sig til Jerusalem for at finde svar på omstændighederne omkring Orens død. Uden at afsløre sin identitet og sit sande ærinde opsøger Thomas Orens enke, Anat (Sarah Adler), som driver en lille café i byen. I mødet med den ukendte virkelighed bliver Thomas involveret i Anats liv på en måde, der overstiger alle hans forventninger. For ikke at afsløre sandheden om sig selv, er han nødt til at tage løgnen til et punkt, hvor der ikke er nogen vej tilbage.

Den israelske debut-instruktør Ofir Raul Graizers The Cakemaker er en følsom og taktil historie om kærlighed, tro, tvivl og sorg og er baseret på instruktørens personlige erfaringer. Filmen er blevet varmt modtaget af anmelderne og har været nomineret til og vundet priser på filmfestivaler i bl.a. Jerusalem, Adelaide og London.

Price

90.00 DKK

When and where

Date

15. November 2017, Wednesday

Time

20:00

Where

Havnar Bio

Address

Tinghúsvegur

Zip code

100

City

Tórshavn

Organizer

Name

Filmsfelagið

Share event